Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareI din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

I Gävle Sjöscouter heter äventyraravdelningen Nordan (efter kårens segelskuta) och har ordinarie mötestid
Tisdagar mellan 18:30 och 20:30 på scoutlokalen.

Skriv ett mail till avdelningens kontaktperson om du har frågor om avdelningen eller dess verksamhet. Mailaddresser och kontaktinformation hitter du på våran “Kontakta oss”-sida.

Terminsprogram